Het kan heel simpel zijn, misschien wil je meer uit je leven halen of wil je helemaal iets anders gaan doen. Je kunt zijn vastgelopen. Je ziet er iedere dag tegen op om naar je werk te gaan. Je bent de laatste tijd erg geprikkeld. Tijd om aan de bel te trekken.

Samen gaan we door de gesprekken een proces in, wat je leven zal veranderen, wat je  weer ademruimte geeft.

  1. Wie ben je

  2. Wat zeggen omstanders, je directe familie

  3. Wat kan je

  4. Wat wil je

Kun je voor jezelf omschrijven wat je wilt. Misschien je minder ellendig voelen, echt eens een keer helemaal iets anders gaan doen. Ik wil je leren anders in je schoenen te gaan staan, steviger en je focus anders te leggen.  Vanuit een ander perspectief gaan kijken.

Als lifecoach   wil ik hierin naast je staan. 

Ik wil met je meegaan in je eigen reis om te komen waar je wilt komen. Je hebt een droom. Je wilt iets bereiken. Je wilt eens af van die rot gevoelens. Je wilt net zo relaxed zijn als die ene collega. (Je bewust worden dat iedereen een eigen verhaal heeft). Het gaat om jou. Vergelijken is funest voor je eigen zelfbeeld.

Sommige dingen kun je niet veranderen, maar leer je mee omgaan. Sommige dingen zijn wel degelijk te veranderen door er allereerst anders naar te kijken. Het gaat om bewustzijn, bewust worden van de dingen in jezelf en de dingen om je heen, en hoe ga je daar nu mee om.