Als je op zoek bent naar dagbesteding kun je bij ons terecht.

Sinds eind september is de dagbesteding ondergebracht in V.O.F. Dagbesteding Uit de Kunst. 

www.dagbestedinguitdekunst.nl

We hebben plaats voor een 15-tal mensen.

Als je opzoek bent naar werk, een dagactiviteit, dagbesteding, neem dan contact met ons op.

Ook hieronder hebben we een aantal projecten weergegeven, en is er voor jou vast wel iets tussen te vinden, 

En heb je Wajong of  Wia-uitkering, val je onder de Wlz, enzovoort en zoek je dagactiviteiten met Pgb. Wil je proberen via een werkervaringsplaats,   re-integratie  weer de stap nemen naar betaald werk,  dan kunnen wij je helpen.

We gaan op zoek naar je doelen en talenten.

Bij ons kun je terecht voor een paar uur of dagdelen dagbesteding.

We hebben diverse projecten:

Bloem, dier en tuin.

We bieden je een leuk en ontspannen programma op het gebied van bloemen en planten, binnen of buiten  en als je wilt met wat kleine boerderijdieren.

Onderhoud.

Ben je handig, vind je het leuk spulletjes in en om het huis op te knappen. Een plank een tweede leven geven, een nieuw fris kleurtje te geven.  Dan ligt hier misschien de kans om een leuk en fantastisch team te versterken. 

Schilderlessen, klei en kunst.

Liggen hier je interesses of wist je niet eens dat je íets'  in je had, dat je best creatief bent, kom dan de workshops en lessen volgen, die Margreet met enthousiasme en passie geeft.  

Boekenbezorgservice.

Bij ons kun je aan het werk en allerlei mogelijkheden in de bibliotheek, uitleen, inbreng en verkoop  van boeken ontdekken, met een computer werken, boeken ordenen, boeken bezorgen en licht archiveerwerk. Ook hier stemmen we af op jouw mogelijkheden en werken we onder begeleiding.

Telefoonpunt.

Reparatie en inzameling oude mobieltjes.

Als de techniek je aanspreekt en je best handig bent met mobiele telefoons kun je bij ons deze nieuwe uitdaging aanpakken. Ook verzamelen we oude mobiele telefoons, maken ze schoon, wissen het geheugen van de mobieltjes en pakken ze in, zodat ze aan een goed doel gegeven kunnen worden. Dus als je de techniek wel leuk vindt en graag met je handen werkt, dagen we je uit de stap te zetten.

 

Er zijn verschillende vacatures

Voor alle projecten geldt dat we ons richten op jouw bekwaamheden, je voorkeur en word je persoonlijk begeleidt.